torsdag 24 juni 2010

Glad midsommar

Jag vill bara önska alla en riktigt GLAD MIDSOMMAR!!!!!
Vädret verkar vara med oss, vilket inte är så vanligt, men det känns ju helt fantastiskt!
Imorgon kommer vi att äta silllunch på min systers lantställe, sedan dansa runt midsommarstången en sväng för att sen åka till flygplatsen och Mallorca!!!!! Bröllopsresan startar alltså imorgon!

Det kan med andra ord bli en veckas bloggpaus från mig, men då vet ni att jag njuter av min man och son på stranden i Alcudia!

På återseende!
STOR KRAM!

tisdag 22 juni 2010

Här är vi!

Det blir fortfarande mycket bröllopsskriverier här på bloggen! Idag fick jag några foton skickade som en vän till mina föräldrar knäppte av medan en fotograf fotade oss, därför tänkte jag visa några av dem här i väntan på att de "riktiga" korten kommer!
Ja, det var så här vi såg ut, jag tillsammans med den bästa mannen i världen (enligt min mening, alltså)! En skräll med den korta klänningen, kanske...men jag har bara mött positiva reaktioner. De som sett mig säger att det kan inte bli mer "Jenny" än så här! Och det är nog så...

Nu planerar vi och förbereder oss för bröllopsresan till Mallorca dit vi ska åka på fredag. Det ska bli SÅ skönt att bara slappa, bada och äta god mat!
Nu väntar power walk med en kompis!
KRAM!

söndag 20 juni 2010

Bukett och ring!

Bröllopet blev PRECIS som vi hade hoppats på! Helt underbart fantastiskt vid den gamla ångbåtsbryggan i Abborreberg! Lindöfjärden glittrade i bakgrunden och regnmplnen höll sig i horisonen...
Så här ser min vigselring ut, den är jag MER än nöjd med!
Och så här OTROLIGT, UNDERBART vacker var min brudbukett som bestod av ljusrosa doftpioner och rosa ranunkler. Buketten var handbunden av PIA på Pias Botaniska och runt skaftet var det flera rosa band lindade som sedan fick hänga ner från buketten med flera rosa pärlor uppträdda sig. När jag såg denna underbara bukett blev hela jag lycklig för den var PRECIS som jag ville att den skulle vara!Jag vill passa på att tacka för alla fina lyckönskningar vi fått, TACK så hemskt mycket!

JAG ÄR LYCKLIG!!!

lördag 19 juni 2010

Idag blir jag Fru B!

Kort inlägg för jag hinner inte längre!
Vädret är på topp, förväntningarna stora, nu är det bara timmar kvar innan jag blir Fru B!

Kramar!

torsdag 17 juni 2010

Nymålade möbler

Nu är i stort sett hela möbeln jag visade för några dagar sedan vit!
M har slitet med målningen, men nu är det så gott som färdigt! Visst blev det fint?

Idag har jag semester för att i lugnoch ro fixa med detaljerna till bröllopet, skönt! Så snart ska jag iväg och fixa mina naglar och färga+plocka ögonbryn och fransar. LYX!!!!

Vi ses!
KRAM!

onsdag 16 juni 2010

Vad glad jag blir!

Idag kom en kompis från min mammagrupp med blommor och ett jättefint kort från hela gruppen inför bröllopet på lördag. Jag blev så glad och både kortet och blommorna var hur fina som helst! Och till råga på allt så hade de köpt blommorna på Pias botaniska (Pia ska binda min bröllopsbukett) och därmed matchat buketten med de blommor jag ska ha i min bukett på lördag! Jag är SÅ glad och imponerad av er alla inblandade!Ett STORT, STORT tack!!!!! Vilka vänner jag har!

Kram!

tisdag 15 juni 2010

Lisa Leonard Design


Just nu kommer det inte så många inlägg från mig och det beror ju självklart på att jag har fullt upp över öronen med bröllopsbestyr, det är ju bara TRE dagar kvar nu innan jag blir FRU B! Oj, vad mycket detär att fixa med, tur att en bröllopsresa till Mallorca står näst på tur efter bröllopsdagen (så att jag kan vila upp mig, menar jag)!
Idag vill jag i alla fall tipsa om en helt fantastisk hemsida/nätbutik som en tjej i USA driver. Hon heter Lisa Leonard och gör helt fantastiska silversmycken med olika texter och budskap på, de flesta kan man också få personliga budskap på. Klicka HÄR för att komma till hennes nätbutik! Jag ska definitivt klicka hem ett halsband eller armband till mig själv i sommar, jag ska bara gifta mig först;-)
Det här armbandet är min favorit, jag tycker att det är SÅ snyggt med stela armringar! Att man sen kan få ett personligt budskap på är ju ännu bättre! Lägg märke till den fina lilla pärlan som sitter på ena kanten....det är ju detaljerna som gör helheten, eller hur???? Hon har också snygga armband till killar, men den här nyckelringen skulle man kanske klicka hem till Fars Dag i höst? M skulle nog gilla den!
Alla bilder är tagna från Lisa Leonards hemsida.

Nu ska jag fortsätta med bröllopsplanering och försöka få mig en välbehövd axelmassage, axlarna värker och huvudet bultar, tur att det finns alvedon!

Stor kram och hoppas ni har överseende med glesa inlägg just nu!

lördag 12 juni 2010

Kattunge

Högst upp på Aarons önskelista står en egen kattunge.Mormor & morfar skulle ha köpt en i sommar men det blev av flera anledningar ändrade planer och Aarons lycka slogs i spillror. Vad gör man? Jag skulle nog också kunna tänka mig en katt, en utekatt, som fick komma in och äta, sova och leka, men som spenderade mycket tid utomhus...

Men innebär det mycket jobb och strul när man ska åka bort? Det går ju i alla fall inte att påstå annat än att de är URGULLIGA!

fredag 11 juni 2010

Pool

Jag önskar att vi hade en pool på tomten....då skulle jag försöka "inreda" den så här...fasst med fler och andra solstolar och ett utekök i anslutning...

Bild från Leva & Bo

Tänk att bara få ligga där och lata sig, lapa sol, dricka en god drink och hoppa i vattnet när det blev för varmt...på kvällen skulle vi grilla och dricka ännu fler dinkar...


Kanske det kan bli verklighet en dag, vem vet?

Just nu kan man ju i alla fall drömma eftersom regnet öser ner utanför fönstret.

KRAM!

torsdag 10 juni 2010

Sjökort

För en tid sedan skrev jag att jag ville rama in några gamla sjökort och ha som tavlor. En riktigt snäll, seglande kollega gav med glädje bort gamla sjökort när jag frågade och jag fick välja och vraka mellan hundratals fina gamla bilder. Jag valde några över Västervik, St Annas skärgård och inloppet till Bråviken.
Hemma hade jag några gamla ramar som passade i storlek. Vet dock inte om jag ska måla om dem vita...jag skulle gilla det, men M tycker att de ska vara ekfärgade...vad tycker ni?
Jag är i alla fall nöjd med idén och inramningen, just nu står de under trappan och på en tavellist vid soffhörnan och ser fina ut, men de ska nog upp på väggen i allrummet på övervåningen, när det blir färdigt där uppe!Kramar!

tisdag 8 juni 2010

En uppmaning!

Här kommer inläggen glesare än vanligt, det beror helt enkelt på att jag har fullt upp med jobb och bröllopsplaner! Igår ringde prästen och lämnade återbud på vigseln, så 1,5 vecka innan vår stora dag blev vi helt plötsligt prästlösa!!!!! Kan man göra så????? Idag vid lunch hade hon väl tagit sitt förnuft till fånga och "ångrade sig", så nu helt plötsligt finns det en präst igen och så hoppas jag att det förblir!!!!!!!!!!! Jag orkar inte med några fler sådana kallduschar nu!

Nyss hemkommen från en jobbdag på Arlanda, det blir många och långa resor med mitt jobb...just nu hinner jag inte med....

Jag har i alla fall fått en roligt uppmaning från tjejen som har den härliga bloggen SMILE, den består i att visa den 10:onde bilden som jag publicerade här på bloggen!

Så här är den!
Den är tagen i vårt allrum på övervåningen precis när vi flyttade in i vårt hus sommaren 2008, Aaron var ca 11 månader och ÄLSKADE den här damsugaren. Han och jag hade skojat om sjörövare, därav den "mycket fina" klädseln (not!). MYCKET har hänt i huset sedan dess, glöm den GRÄSLIGA tapeten som ni ser på kortet och tänk att vi förhoppningsvis ska bygga en stor takkupa här med fönster från golv till tak och en fransk balkong. (Jag skäms så mycket för den här fula tapeten så jag tänkte först fuska och visa en annan bild, men vad fasen, det var 2 år sedan och det är INTE jag som tapetserat!)
Nu ska jag njuta en stund i soffan bredvid M, sen bums i säng!

söndag 6 juni 2010

Trädgårdsfix

Den här helgen har vi spenderat hemma i trädgården och det har varit SÅ skönt! Vädret har varit på topp och vi har bara njutit av dagarna och kvällarna!

4 sådana här stolar och ett runt bord var vi och hämtade hos mamma och pappa igår. Tanken är att de ska bli vita och fungera som utemöbler "utomhus" hos oss! Vi har nämligen en STOR altan under tak med både en matgruppsmöbel och fotöljer så denna ska alltså stå helt utomhus. En stol och bordet har vi redan borjat måla och jag lovar att ni ska få se resultatet när vi är färdiga. Jag tror att det kan bli hur bra som helst, men målningen kommer nog at ta sin lilla tid, men det får man stå ut med! Möblerna har stått på mamma och pappas magasin i 29 år och är mer eller mindre oanvända!!!!!!!! Till min stora lycka var de bara glada att bli av med dem!
Så här ser det ut när jag tittar genom altandörren! Jag älskar vårt trädäck och det var just det som var den övervägande faktorn att vi köpte huset i juni 2008.
Här kommer också en bild på vår nya uppbyggda plantering som vi gjorde tidigare i år!
Nu ska jag ladda för en ny jobbvecka med både möte med prästen (mindre än 2 veckor kvar nu!) och seminarium i Stockholm.
KRAM!

fredag 4 juni 2010

Ny nätbutik!

Oj, vad dagarna springer iväg nu! Därför känns det extra viktigt att stanna upp och bara njuta! Det är den här tiden det är som allra vakrast, tycker jag. Det är ljust långt in på kvällarna, fåglarna kvittrar, blommor slår ut, det luktar jättegott var man än går....ja, listan skulle kunna göras lång! Så därför är det viktigt att stanna upp och njuta av dagen, den kommer inte igen!!!!

Bild från Timbell home & living

Idag vill jag passa på att tipsa om en ny nätbutik som heter TIMBELL HOME & LIVING. Alla ni som gillar New England-stil kommer garanterat hitta en massa fina saker där! Själv skulle jag kunna handla en hel massa saker!

Kram och god natt!
Imorgon vaknar vi till en ny dag med nya möjligheter, glöm inte det!

onsdag 2 juni 2010

Årets första bad!

Idag tog Aaron sitt första bad för 2010 ute i trädgården!
Solen sken, det var 23 grader varmt och inte ett moln på himlen! Vi letade fram poolen i förådet, blåste upp den, tog fram en var sin glass ur frysen och så njöt vi!
Sommaren är här och jag känner mig lycklig!

tisdag 1 juni 2010

Syrener

Den mesta av min tid går åt till bröllopstankar nu, det är ju mindre än 3 veckor kvar tills den stora dagen! Mycket återstår att göra så kvällarna fylls med bröllopsplaner.
Idag tog jag dock en kvällspromenad i det fina sommarvädret och gick förbi en rosa-lila syrén! De flesta syréner är ju lila och vita men denna var mer rosa än lila och det måste vara riktigt ovanligt! Så otroligt vacker stod den där i ängskanten och jag var bara tvungen att plocka några grenar! De står nu i vår hall och luktar sommar...skolavslutning...barfotalek...barndom....ljuvligt och fantastiskt att dofter kan väcka så starka minnen!Nu åter till bröllopsbestyren!
KRAM!